2 Eylül 2011 Cuma

Bu aralar ne okuyoruz?

Doğruyu söylemem lazım, yaz tatilinde çok fazla kitap okuyacak vaktimiz olamadı. Genelde kitap okuma saatimiz, öğlen yemek sonrası ve gece yatmadan öncedir. Ama deniz, güneş, koşturmaca derken Defnis öğle yemeğinde kafasını masadan zor kaldırıp yemek yiyebiliyordu, aksam ise kitap okumaya başlıyorduk ama sanırım çoğu zaman kitabın üçüncü sayfasından ileriye gidemedik... O yüzden kitapla pek haşır neşir olamadık gerçektende..

Ama bir haftalık İstanbul ziyaretimiz esnasında Defneye birkaç tane daha yeni kitap alma şansım oldu. Bunlardan bir tanesini çok severk aldım ve Defnişin de seveceğinden emindim. Gerçekten de öyle oldu. Buraya döndüğümüzde okumaya başladık ve birkaç gece haricinde genelde hep bu kitabı okumamı istedi. Bu aralar favorimiz bu. Ama aralarda ikinci kitap olarak, eski favorilerini de ihmal etmiyor tabii :)

Kitabın adı : Eve Dönelim, Küçük Ayı..

Öyle kıssadan hisse çıkartılabilen, öğüt veren kitaplardan değil. Çok sevimli ve sıcak bir kitap. Resimler çok hoş. Ayılar çok tatlı ve çocukların sevip akıllarında kalableceği bir şekilde kaleme alınmış.

Valla biz çok sevdik, umarız siz de seversiniz...




Her zaman olduğu gibi, daha detaylı bilgi almak isterseniz, Bir Dolap Kitap'ın web sitesine bakabilirsiniz....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder